Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Posebne razmere, v katerih smo že dobro leto, so nas še bolj opozorile, kako pomembno je zdravje in zdrav življenjskih slog posameznice oz. posameznika.

O naravnih priložnostih za krepitev imunskega sistema, samoohranitvenih ukrepih v samoizolaciji, zdravi prehrani in prehranskih navadah, ustreznih navadah za kakovosten spanec, pravilnem pristopu h gibanju in vadbam, bodo na dogodkih Meseca zdravja, spregovorili uveljavljeni strokovnjaki in strokovnjakinje. Za dodatno gibalno motivacijo sodelujte v izzivu V 30 dneh peš okoli sveta, ki vabi vse udeležene in udeležence k beleženju korakov za dosego skupnega cilja – 20.000.000 korakov v mesecu aprilu.

Vsi dogodki so v celoti brezplačni in potekajo prek spleta. Obvezna je predhodna prijava prek https://popr.uni-lj.si/. Število mest je omejeno.

Program meseca zdravja in več informacij.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »