Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

V organizaciji Laboratorija za klinično biofiziko ter Centra za vseživljenjsko učenje Zdravstvene fakultete UL v soboto, 20. maja 2023, prirejamo dogodek ob 15. obletnici Sokratskih predavanj

Ob 18. uri bo v dvorani Julija Betteta Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani, v palači Kazina, koncert klasične glasbe, koncertu pa bo sledil družabni dogodek ob prigrizku v Klubu Akademije za glasbo.

Počaščeni bomo, če se udeležite tako koncerta kot družabnega dogodka.

Brezplačne vstopnice lahko dobite v recepciji fakultete ter v vložišču pri ge. Vesni Osojnik.

Vabljeni tudi, da se v obliki prispevkov (predavanj, posterjev, organizacije sekcij, prispevkov v zborniku) udeležite naslednjih Sokratskih predavanjih, ki bodo decembra 2023.

Zbornik januarskega simpozija je imel več kot 40 prispevkov in smo ga izdali v dveh delih.

https://www.zf.uni-lj.si/si/predstavitev/zalozba/socratic-8

https://www.zf.uni-lj.si/si/predstavitev/zalozba/socratic-lectures-8-part-ii

Upamo, da je v Sokratskih predavanjih karkoli takega, kar Vas bo podprlo pri Vašem delu.

Iskreno vabljeni, da tudi sami darujete svoje znanje, izkušnje in predanost vrednotam, ki jih onkraj časa posredujejo spomini na Sokrata.

sokrat1

 

sokrat2

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »