Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Utrechtska mreža bo letos podelila predvidoma 20 štipendij v višini 1.200 evrov študentkam in študentom ali mladim raziskovalkam in raziskovalcem, ki niso upravičeni do financiranja iz ostalih programov (kot je Erasmus+). Univerza v Ljubljani lahko nominira do tri študentke in študente, končni izbor opravili Utrechtska mreža.

Štipendija je namenjena za raziskovalne dejavnosti pri pripravi zaključnega dela (ki lahko vključujejo tudi redna predavanja) na II. ali III. stopnji študija. Prednost imajo študentje III. stopnje. Mobilnost si študentke in študenti organizirajo sami, na eni izmed univerz, članic Utrechtske mreže. Minimalna doba trajanja mobilnosti je 4 tedne. Rok upravičenosti za izvedbo mobilnosti je od 1. maja 2024 do 31. marca 2025.

Prijave morajo vsebovati:
- prijavnico, ki jo najdete tukaj,
- motivacijsko pismo v angleškem jeziku,
- priporočilno pismo (domačega profesorja) v angleškem jeziku in
- potrdilo o sprejemu na raziskovalni projekt, ki ga izda gostujoči profesorica/profesor ali gostujoča univerza.

Rok za prijavo: 25. februar 2024.

Prijavo do 25. februarja 2024 posredujte na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  in po pošti na naslov: Služba za mednarodno sodelovanje UL, Kongresni trg 12, 1000 Ljubljana.

Nepopolne prijave ne bodo obravnavane. Rezultati bodo objavljeni do predvidoma 19. marca 2024.

Podrobnejše informacije najdete na tej povezavi.

Vabljeni k prijavi!

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »