Oddaja prostorov in oglaševanje

Oglaševanje

Na Zdravstveni fakulteti so možne naslednje oblike oglaševanja:

− oglaševanje ob posameznih dogodkih,
− oddaja oglasnih desk (za enkratno oziroma večkratno oglaševanje ali letni zakup),
− objava sporočil na elektronskih panojih,
− deljenje letakov in drugih oglasnih sporočil ter
− druge oblike oglaševanja, ki so predhodno dogovorjene s tajnikom fakultete

Za vsako oglaševanje oziroma objavo je potrebno pridobiti dovoljenje tajnika fakultete. Prošnjo za uporabo komercialnih oglasnih površin fakultete lahko posredujejo fizične ali pravne osebe na obrazcu, ki je objavljen na spletni strani fakultete. Objava se obračuna skladno z veljavnim cenikom, ki je sestavni del Pravilnika o oglaševanju in najemu prostorov na Zdravstveni fakulteti in je objavljen na spletni strani fakultete. Vlogo v elektronski obliki posredujte na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite tajništvo dekanata: 01 300 11 65.

Pravilnik o oglaševanju in oddaji prostorov na Zdravstveni fakulteti
Vloga za oglaševanje na oglasni deski Zdravstvene fakultete


Oddaja prostorov fakultete

V času, ko v predavalnicah ne poteka osnovna študijska dejavnost, je uporabnikom na voljo najem sodobno opremljenih, zračnih in svetlih predavalnic za predavanja, predstavitve, simpozije, kongrese ali podobne dogodke. Poleg predavalnic so na voljo tudi ustrezni spremljevalni prostori ( registracija, neformalno druženje, prigrizek).

Za prodajo vstopnic, posredovanje informacij, neformalno srečevanje in druženje, postavitev različnih razstav ali organizacijo družabnih dogodkov sta na voljo prostorna avla in preddverje.

Prostori so lahko dostopni in med seboj povezani, kar omogoča dobro orientacijo udeležencev.

Iz centralnega preddverja je mogoč neposredni dostop do dvoran.

Prostori in obiskovalci so ustrezno varovani z učinkovito varnostno službo.

Na voljo so naslednji prostori:

− velika predavalnica ( 228 sedežev; možnost avdio - in video projekcije);

− devet srednje velikih predavalnic

Cene za najem prostora in cene za pomoč osebja fakultete pri izvedbi dogodka so določene za uro najema v ceniku, ki je sestavni del Pravilnika o oglaševanju in oddaji prostorov Zdravstvene fakultete.

Vlogo za uporabo prostorov oziroma postavitev stojnic posredujte na obrazcu, ki je priloga zgoraj navedenega pravilnika na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite tajništvo dekanata: 01 300 11 65.

Vloga za uporabo prostorov na Zdravstveni fakulteti 

Galerija prostorov za najem

Kategorija: Predstavitev - splošno