Študentsko delo pri Programu Svit

Postanite honorarni sodelavec preventivnega zdravstvenega programa, ki rešuje življenja!

Za pomoč pri izvajanju komunikacijskih aktivnosti Programa Svit iščemo honorarne sodelavce, študente višjih letnikov zdravstvene fakultete, ki imajo veselje do dela z ljudmi in izpolnjujejo naslednje pogoje:

  • imajo urejene formalnosti, da lahko delajo preko napotnice študentskega servisa
  • so pripravljeni opraviti približno 20 ur neplačanega  usposabljanja za komunikacijske in ostale naloge v Programu Svit (predavanja gastroenterologa o raku na debelem črevesu in danki, preventivi, zgodnjem odkrivanju in zdravljenju te bolezni ter o Programu  Svit; komunikacijske veščine; varstvo pri delu; usposabljanje za delo S komunikacijskimi sredstvi programa) med 21. in 23. avgustom 2018. Podrobnejši program usposabljanja bomo kandidatom poslali v avgustu;
  • so pripravljeni sodelovati pri komunikacijskih nalogah, sodelovati pri promociji Programa Svit, informiranju in motiviranju za  zdravo življenje na celodnevnih dogodkih po Sloveniji;
  • so pripravljeni pri tem tudi na fizična dela (zlaganje in postavljanje modela debelega črevesa in ostale promocijske infrastrukture).

Če vas tako delo zanima, se nam do 1. avgusta 2018 oglasite na Nacionalni inštitut za javno zdravje, na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Urna postavka je 6 evrov bruto.

Kategorija: Aktualni dogodki