Supervizija - izkustvena delavnica za osebno in poklicno rast zdravstvenega delavca, 6.3.2018

 
 
Namen supervizije je izboljšati naše medosebne poklicne odnose, našo medsebojno komunikacijo in razumevanje sebe, svojega delovanja in tudi razumevanje drugih udeležencev  v procesu našega poklicnega delovanja.

Gre za aktivne oblike dela in spoznavanje sebe, svojih motivacijskih mehanizmov, svojih meja, pa tudi omejitev. Spoznavajo se tudi načini obvladovanja strahov ter drugih čustvenih, pa tudi strokovnih in osebnih dilem, povezanih s profesionalnim delovanjem.

Poznavanje sebe in svojega delovanja ter nenehna osebna in profesionalna rast je odgovornost in dolžnost vsakega človeka.

Za zdravstvenega delavca pa je to tudi obveza, saj je ključ za razumevanje in nudenje pomoči sočloveku, varovancu oz. pacientu.

Zavedanje je prva, zelo pomembna faza v procesu zorenja, ni pa samo zavedanje dovolj! Potrebni so tudi pogum, volja, zaupanje in pripravljenost za nadaljnje izpopolnjevanje. 

Supervizija je metoda, ki lahko pomaga, vodi, usmerja in podpira vsa ta naša prizadevanja.

Na supervizijski izkustveni delavnici bomo skupaj razmišljali o našem delovanju, medsebojnih odnosih, načinih našega medsebojnega sodelovanja, z namenom, da bi vse to izboljšali.

Program izobraževanja

Termin: torek, 6.3.2018.  

Udeležencem pripada 1 licenčna točka ZZBNS.

Prijava

   Darja Thaler

   
 Predavateljica, dr. Darja Thaler je medicinska sestra po duši, srcu  in razumu. Vedoželjna in odprta za ljudi, stvari in dogajanja okoli nas. Po uspešno zaključeni srednji in višji šoli za medicinske sestre v Ljubljani je študij nadaljevala v Kranju na Fakulteti za organizacijske vede. Sledil je specialistični študij supervizije na Nizozemskem ter magistrski in doktorski študij na Filozofski fakulteti s področja sociologije kulture in psihologije. Delo z ljudmi jo veseli, bogati in navdihuje. Svoje delo usmerja v komunikacijo, razumevanje, sodelovanje in boljše medosebne odnose. Poudarja vrednote etičnost in moralnost, pozitivnost in spoštovanje sebe in drugih. Verjame, da je mogoče živeti dobro, lepo in v medsebojnem sodelovanju in zadovoljstvu, a za to je potrebno veliko energije, volje, pripravljenosti in napora vseh.

Kotizacija znaša 61 EUR ( DDV je vključen).
 
Vse morebitne nadaljnje informacije prejmete na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
 
Skupaj zmoremo vse – tudi nemogoče!
 

Vljudno vabljeni!

 

 

Kategorija: Aktualna obvestila