SUPERVIZIJA - izkustvena delavnica za osebno in poklicno rast zdravstvenega delavca, 15.1.2019

 
 
S supervizijo bolje razumemo sebe, svoje delovanje. Bolje razumemo tudi druge udeležence v procesu našega poklicnega delovanja. Na ta način se izboljšajo medosebni poklicni odnosi.

Gre za aktivne oblike dela in spoznavanje sebe, svojih motivacijskih mehanizmov, svojih meja, pa tudi omejitev. Spoznavajo se tudi načini obvladovanja strahov ter drugih čustvenih, pa tudi strokovnih in osebnih dilem, povezanih s profesionalnim delovanjem.

Za zdravstvenega delavca je poznavanje sebe in svojega delovanja ter nenehna osebna in profesionalna rast obveza. Vse to je namreč ključ za razumevanje in nudenje pomoči pacientu oz. varovancu.

Zavedanje je prva, zelo pomembna faza v procesu zorenja, ni pa samo zavedanje dovolj! Potrebni so tudi pogum, volja, zaupanje in pripravljenost za nadaljnje izpopolnjevanje. 

Supervizija je metoda, ki lahko pomaga, vodi, usmerja in podpira vsa ta naša prizadevanja.

Na supervizijski izkustveni delavnici bomo skupaj razmišljali o našem delovanju, medsebojnih odnosih, načinih našega medsebojnega sodelovanja, z namenom, da bi vse to izboljšali.

 

Termin: torek, 15.1.2018 ob 15h.

PROGRAM

PRIJAVA

   Darja Thaler

   
Predavateljica, dr. Darja Thaler je medicinska sestra po duši, srcu  in razumu. Vedoželjna in odprta za ljudi, stvari in dogajanja okoli nas. Po uspešno zaključeni srednji in višji šoli za medicinske sestre v Ljubljani je študij nadaljevala v Kranju na Fakulteti za organizacijske vede. Sledil je specialistični študij supervizije na Nizozemskem ter magistrski in doktorski študij na Filozofski fakulteti s področja sociologije kulture in psihologije. Delo z ljudmi jo veseli, bogati in navdihuje. Svoje delo usmerja v komunikacijo, razumevanje, sodelovanje in boljše medosebne odnose. Poudarja vrednote etičnost in moralnost, pozitivnost in spoštovanje sebe in drugih. Verjame, da je mogoče živeti dobro, lepo in v medsebojnem sodelovanju in zadovoljstvu, a za to je potrebno veliko energije, volje, pripravljenosti in napora vseh.

Kotizacija znaša 61 EUR in vključuje DDV.

Udeležencem pripada 1 licenčna točka ZZBNS.
 
Vse morebitne nadaljnje informacije prejmete na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
Vljudno vabljeni!

 

 

Kategorija: Aktualna obvestila