Dan ZF 2019

V petek, 8. marca 2019, bomo na Zdravstveni fakulteti obeležili 10. obletnico preoblikovanja v Zdravstveno fakulteto ter 100-letnico Univerze v Ljubljani.

Na prireditvi, na kateri bo slavnostni govornik rektor Univerze v Ljubljani, prof. dr. Igor Papič, bomo v družbi predsednika Republike Slovenije g. Boruta Pahorja in drugih slavnostnih gostov podelili priznanja najzaslužnejšim sodelavcem Zdravstvene fakultete ter partnerskim institucijam.

Podelili bomo tudi priznanja najboljšim študentom za uspeh pri študiju v preteklem študijskem letu ter priznanja za obštudijsko dejavnost.

Fotogalerijo si lahko ogledate na povezavi.

Opomba:

Za prenos fotografij iz zgornjih povezav spletnega portala Shutterfly potrebujete poseben email in geslo. S spodnjim emailom in geslom se pod rubriko (Sign in) prijavite v sistem. Ko je prijava uspešna se vam bo v zgornjem desnem kotu prikazala povezava do vseh fotografij in albumov kot gumb pojdi do slik (Go to photos). S klikom na ta gumb boste prišli do vseh fotografij vaše podelitve. Izbrane označite in jih nato prenesite na namizje svojega računalnika. Po uspešnem prenosu vas naprošamo, da se iz sistema tudi odjavite.

Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Geslo: ZFUL

 

predavalnica 4

Kategorija: Aktualna obvestila