Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Služba za internacionalizacijo UL obvešča, da je na spletni strani Venice International University - www.univiu.org/study/globalization-program/teaching-viu/call-for-lectureships objavljen razpis za pripravo predmetov v okviru programa Globalizacij za študijski leti 2022/2023 in 2023/2024.

Predloge predmetov z zahtevanimi prilogami je potrebno posredovati (v angleškem jeziku) na e-naslova: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter dekanu VIU, prof. Carlu Giupponiju na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. najkasneje do 15. 9. 2021.

Seznam potrjenih predmetov.

Podrobne informacije o razpisu in možnosti prijave.

Predstavitev VIU

V kolikor vas bi tovrstno sodelovanje pri izvedbi predmetov na VIU zanimalo, vas naprošamo, da o tem predčasno obvestite Mednarodno in projektno pisarno.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »