Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Medicina in zdravstvena stroka je področje, pri katerem so znanje, klinične in mehke veščine ter presoja delavcev v zdravstvu v službi zaščite in ponovnega vzpostavljanja dobrega počutja ljudi. Dobro počutje pa težko vzpostavlja tisti, ki je izgorel. Objave raziskav iz tujine kažejo na več kot 50 % izgorelost delavcev v zdravstvu. Na delavnici se pogovarjamo o preprečevanju izgorevanja, o vzpostavljanju dobrih odnosov na delovnem mestu, o skrbi zase ter prepoznavanju znakov izgorevanja. Oblika dela na srečanju je odvisna od števila udeležencev. Pri številu 15 do 20 je lahko delo bolj interaktivno, pri večjem številu udeležencev pa manj.

Webinar bo izvedla prof. dr. Živa Novak Antolič; je upokojena specialistka porodništva in ginekologije. Od 2008 je v okviru EBCOG (European Board and College), kjer je vodila Standing Committee for Training and Assessment, imela delavnice Training the Trainers po vsej Evropi. Istega leta je začela voditi delavnice mehkih veščin v UKC Ljubljana in po Sloveniji. Od leta 2016 je aktivna članica Medicinskih trenerjev, od 2018 pa članica projekta PRIZMA (PRojekt IZgorelost Moč Asertivnosti). V zadnjih letih se je posvetila poučevanju mehkih veščin s posebnim poudarkom na vsebinah izgorelosti in profesionalizma v zdravstvu.

Ura: 18:00 - 20:30
Lokacija: Dostop na spletu
Izvajalec: prof. dr. Živa Novak Antolič
Prijavi se prek POPR-a

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »