Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Vljudno vabljeni na 11. Srednjeevropski kongres o hrani in prehrani (CEFood 2022), ki bo ob dvajseti obletnici prve izvedbe ponovno organiziran v Sloveniji. Predviden je pester in zanimiv znanstveni program z uglednimi predavatelji iz držav Srednjeevropske pobude. V času kongresa bodo organizirane tudi delavnice in okrogle mize.

Kongres, ki bo od 27. do 30. septembra 2022 potekal v Čatežu ob Savi, bo poleg vsebinsko bogatega programa ponudil tudi nekatera druga doživetja s področja slovenske kulinarike in njene gastronomske dediščine.

CILJ KONGRESA
- Skozi razprave prepoznati novosti in trende na področju raziskav in izobraževanja v celotni verigi preskrbe s hrano upoštevajoč tudi okoljska vprašanja.
- Strokovnjakom, učiteljem, raziskovalcem in oblikovalcem politik podati izhodišča in smernice za delo na področju živilske znanosti, živilske tehnologije in prehrane.

PROGRAM

LOKACIJA KONGRESA
Hotel Toplice v Termah Čatež, Topliška 35 in Čatež ob Savi, Slovenija.

ODDAJA POVZETKA IN REGISTRACIJA
Na povezavi je na voljo možnost spletne oddaje povzetka za različne možnosti predstavitev na kongresu. Vabimo vas, da se na dogodek prijavite po znižanih cenah.

KLJUČNI DATUMI
- 15. april 2022 - Oddaja povzetka za ustno predstavitev.
- 1. maj 2022 - Oddaja povzetka za kratko ustno predstavitev (flash) ali predstavitev posterja.
- 15. junij 2022 - Oddaja komercialne predstavitve.
- 15. junij 2022 - Registracija po znižani ceni.  

PRIJAVE (do 15. junija 2022, DDV je vključen)
- Delegat: 420 EUR
- Študent: 280 EUR
- Spremljevalec: 280 EUR
- Enodnevni obisk (delegat): 250 EUR

Kotizacija vključuje vstop na območje kongresa, kongresna gradiva, potrdilo o udeležbi, odmore za kavo ter kosilo in udeležbo na celotnem družabnem programu (ne velja za enodnevne kotizacije). Več informacij.

Sponzorstvo

Spletna stran kongresa

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Veselimo se srečanja z vami.

 

Znanstveni in organizacijski odbor kongresa CEFood 2022
Peter Raspor (predsednik), Irena Vovk (podpredsednica), Evgen Benedik, Aleksander Bohinc, Špela Bohinc, Bojan Butinar, Mojca Jevšnik, Vlado Mrša, Andrej Ovca, Igor Pravst, Sonja Smole Možina, Primož Treven, Tjaša Vidrih

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »