Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Priložnost za mlade inovatorje ustvarjati prihodnost družbe! 

K sodelovanju na HUD razpis ste vabljene študentke in študenti 1. in 2. stopnje, z idejami, rešitvami in inovacijami za izzive družbe. 

Prijave so že odprte! Prijavite se tukaj!

Zakaj se prijaviti?
- NAGRADNI SKLAD 18.000 € (6.000 € za posamezno kategorijo). Tekmujete lahko v eni od treh kategorij. Rektor Univerze v Ljubljani bo zmagovalcu kategorije podelil nagrado 3.000 €, drugo uvrščenemu 2.000 € in tretjemu 1.000 €, 
- DELAVNICE oblikovanja poslovne ideje, zaščite intelektualne lastnine ter nastopanja in predstavitve vaše ideje pred komisijo (pitching), 
- OCENA komercialnega potenciala ideje.

Najboljši boste imeli možnost vstopiti v program LUI, kjer vam bodo pomagali pri pridobitvi finančnih virov ter dostop do investitorjev in gospodarstvenikov oz. se povezali s Pisarno za prenos znanja UL, kjer vam bomo pomagali pri komercializaciji inovacije. 

Več informacij na: https://ppz.uni-lj.si/hud/

 

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »