Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Univerza v Ljubljani, Center za obštudijsko dejavnost in Študentski dom Ljubljana vabita na dobrodelen Tek od faksa do faksa. Študentke, študenti, diplomantke, diplomanti, zaposlene, zaposleni Univerze v Ljubljani bomo v rekreativnem tempu odtekli tri različno dolge kroge in obiskali pet/deset/petnajst fakultet in akademij Univerze v Ljubljani.

Kdaj: torek, 12. 4. 2022 ob 17. uri
Kje: Študentsko naselje Rožna dolina, Svetčeva 9 (travnik med univerzitetno dvorano in domovi)
Kaj: rekreativni tek na 5/10/15 km v dobri družbi, tekačice, tekači prejmejo majico »Tek od faksa do faksa«

PRIJAVA

PROGRAM, 12. 4. 2022:
16.00 - 16.45: prevzem majic
16.45 - 16.55: skupinsko ogrevanje in fotografiranje
16.55 - 17.00: razdelitev v skupine (glede na dolžino in čas teka)
17.00 - start skupin
18.00 - osvežitev, žrebanje nagrad

Štartnine ni. Tokratni tek je dobrodelne narave in podpira projekt Srčna UL. Če lahko, vas vabimo, da s poslanim SMS na 1919 s ključno besedo SRCNAUL5 (prispevek 5 EUR) ali SRCNAUL10 (prispevek 10 EUR) pomagate študentkam in študentom, ki jih je prizadela ukrajinska kriza.

Vabljeni na pripravljalne treninge, ki potekajo vsak torek ob 17. uri. Zbor pred Univerzitetno športno dvorano Rožna dolina (Svetčeva 11). Termin prvega treninga: 22. 3. 2022. Prijava.

TRASE TEKA OD FAKSA DO FAKSA

Trasa cca. 5 km:
Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina - Biotehniška fakulteta - Veterinarska fakulteta - Fakulteta za matematiko in fiziko - Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo - Fakulteta za elektrotehniko - Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina.

Trasa cca. 10 km:
Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina – Akademija za likovno umetnost in oblikovanje – Rektorat UL - Pravna fakulteta - Teološka fakulteta - Medicinska fakulteta - Fakulteta za šport - Zdravstvena fakulteta - Fakulteta za arhitekturo - Filozofska fakulteta - Fakulteta za strojništvo - Fakulteta za farmacijo – Akademija za gledališče, radio, film in televizijo - Naravoslovnotehniška fakulteta - Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina.

Trasa cca. 15 km:
Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina – Fakulteta za socialno delo – Ekonomska fakulteta – Fakulteta za upravo – Fakulteta za družbene vede - Pedagoška fakulteta - Pravna fakulteta - Teološka fakulteta - Medicinska fakulteta - Fakulteta za šport - Zdravstvena fakulteta - Fakulteta za arhitekturo - Filozofska fakulteta - Fakulteta za strojništvo - Fakulteta za farmacijo - Akademija za gledališče, radio, film in televizijo - Naravoslovnotehniška fakulteta - Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina

Kontakt in več informacij:
Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., M: 030 641 648
Facebook dogodekInstagram

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »