Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Za štipendije za poletne tečaje BAYHOST se lahko prijavijo študenti in mladi akademiki vseh disciplin s srednjim znanjem nemščine (vsaj na ravni B1) iz Albanije, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Kosova, Severne Makedonije, Srbije, Slovenije in Ukrajine. Ob prijavi morajo študenti zaključiti vsaj dva celotna semestra na visokošolskem zavodu in predložiti ustrezne ocene. Kandidati morajo imeti državljanstvo ene od upravičenih držav. 

Rok za prijavo je 21. marec 2024. Prijave je treba oddati izključno prek spletnega obrazca.

Več informacij o prijavnem postopku in jezikovnih tečajih najdete v razpisu na spletni strani ali pod profilom BAYHOST na Facebooku.

Celoten pregled programov BAYHOST za študente in mlade raziskovalce iz Srednje, Vzhodne in Jugovzhodne Evrope najdete v novem spletnem letaku.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »