Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

V konzorciju COSEC smo pridobili testni dostop do dveh elektronskih virov s področja psihologije in duševnega zdravja ponudnika EBSCO:

Social Work Reference Center je referenčni informacijski vir namenjen predvsem socialnim delavcem in strokovnjakom s področja za duševnega zdravja. Zajema široko paleto tem, kot so duševno zdravje mladostnikov in starostnikov, paliativna oskrba in klinično socialno delo.
Vstopna točka

Psychology & Behavioral Sciences Collection je zbirka več kot 300 revij (celotna besedila) s področja psihologije. Poudarek je na psihologiji otrok in mladostnikov.
Vstopna točka

Testni dostop je omogočen do 31. 3. 2024 z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK; oddaljeni dostop je omogočen za člane knjižnic UL, CTK in NUK.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »