Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Alergeni v živilih kot dejavnik tveganja za zdravje | UL - Zdravstvena fakulteta

Alergeni v živilih kot dejavnik tveganja za zdravje


7 junij 2018 - 7 junij 2018

GODIČ TORKAR, Karmen (urednik), JEVŠNIK, Mojca (urednik), OVCA, Andrej (urednik), PANDEL MIKUŠ, Ruža (urednik), ZORE, Anamarija (urednik). Alergeni v živilih kot dejavnik tveganja za zdravje : zbornik predavanj, 6. junij 2018. Ljubljana: Zdravstvena fakulteta, 2018. 59 str., ilustr. ISBN 978-961-6808-81-1. [COBISS.SI-ID 295192320]

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »