Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Priznanja študentom in sodelavcem

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je danes, 29. decembra 2020, ob 11. uri v parku Vile Podrožnik sodelavkam in sodelavcem projekta Sledilnik vročil priznanje jabolko navdiha.

Repliko jabolka navdiha junakom človečnosti in upanja so sodelavke in sodelavci Sledilnika, ki v projektu delujejo kot prostovoljke in prostovoljci, prejeli v znak hvaležnosti za njihovo pomembno vlogo pri obveščanju javnosti o širjenju novega koronavirusa v Sloveniji.

Vročitve, ki je na razmeram prilagojen način potekala na prostem, so se udeležili najožji sodelavke in sodelavci projekta, med katerimi je tudi naš sodelavec dr. Janez Žibert, drugi pa so vročitev lahko spremljali v neposrednem prenosu na spletni strani www.predsednik.si. V imenu prostovoljk in prostovoljcev Sledilnika je repliko priznanja prevzel Luka Renko, pobudnik in koordinator projekta.

M 20201229 01042088

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »