Kontakt

Darja Habjanič

tel: +386 (0)1 300 11 23
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Nagovor

Spoštovane diplomantke in spoštovani diplomanti ter študentke in študenti zaključnih letnikov Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani!

Ker želimo ohraniti stik z vami tudi po končanem študiju oziroma obnoviti stike, vas vabimo, da se nam pridružite v Alumni - Klubu diplomantov. PRIJAVA

Namen kluba je razvijati sodelovanje ter povezovanje fakultete s svojimi diplomanti, omogočiti stik in mreženje različnim generacijam naših diplomantov, negovati pripadnost diplomantov ustanovi ter skrbeti za ugled izobrazbe in poklica, pridobljenih na naši fakulteti.

Alumni - Klub diplomantov Zdravstvene fakultete je bil ustanovljen leta 2009 in ima že preko 3.000 članov.

Člane Alumni - Kluba diplomantov obveščamo o izobraževanjih ter strokovnih izpopolnjevanjih, ki jih s posebnimi ugodnostmi za člane in članice Kluba diplomantov organizira Center za vseživljenjsko učenje - CVU, o izdaji novih publikacij ZF in o vabljenih predavanjih tujih predavateljev (Mednarodni zdravstveni forum).

V Klub diplomantov je vključen tudi Karierni center, ki študente in diplomante spodbuja, da so aktivni na svoji poklicni poti. 

Univerza v Ljubljani je junija 2018 vzpostavila skupni spletni portal za vse Klube diplomantov svojih članic, ki s svojimi funkcionalnostmi omogoče še več oblik sodelovanja in informiranja.

Veselimo se sodelovanja z vami!


Zaključujete študij?

Ostanite povezani s sošolci in z Zdravstveno fakulteto.

Včlanite se že danes v Klub alumnov (diplomantov) preko spletnega portala alumniul.online.

Brošura - UL Alumni klubi (2019)

  

UL ZF | Klub diplomantov baner

Pravila Alumni - Kluba diplomantov UL ZF

Etični kodeks