Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Spletna predstavitev razpisa Obzorje Evropa MSCA podoktorske štipendije MSCA-PF-2022

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport organizira spletno predstavitev razpisa Obzorje Evropa MSCA podoktorske štipendije MSCA-PF-2022, ki bo potekala v četrtek, 12. maja 2022, od 14. do 16. ure.

Razpis se bo odprl 13. maja in se bo zaključil 14. septembra 2022.  

Na dogodku bodo predstavili namen, pogoje, kriterije in novosti razpisa ter nekatere evalvacijske slabosti lanskoletnih slovenskih prijav.

Predstavitev bodo obogatili z izkušnjami uspešne MSCA podoktorske štipendistke na Univerzi v Novi Gorici dr. Tine Škorjanc.  

Za prijavitelje projektov MSCA PF bodo organizirali tudi delavnico uspešne priprave projekta, ki bo potekala 7. junija 2022

Na predstavitev se prijavite z e-sporočilom na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »