Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport organizira spletno predstavitev razpisa Obzorje Evropa MSCA podoktorske štipendije MSCA-PF-2022, ki bo potekala v četrtek, 12. maja 2022, od 14. do 16. ure.

Razpis se bo odprl 13. maja in se bo zaključil 14. septembra 2022.  

Na dogodku bodo predstavili namen, pogoje, kriterije in novosti razpisa ter nekatere evalvacijske slabosti lanskoletnih slovenskih prijav.

Predstavitev bodo obogatili z izkušnjami uspešne MSCA podoktorske štipendistke na Univerzi v Novi Gorici dr. Tine Škorjanc.  

Za prijavitelje projektov MSCA PF bodo organizirali tudi delavnico uspešne priprave projekta, ki bo potekala 7. junija 2022

Na predstavitev se prijavite z e-sporočilom na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.