Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Možnost prijave za podoktorske raziskovalne štipendije v okviru programa CIVIS3i

CIVIS3i obvešča raziskovalce o odprtju Drugega razpisa za 16 podoktorskih raziskovalnih štipendij.

CIVIS3i je program združenja CIVIS za mednarodne, interdisciplinarne in medsektorske raziskave in usposabljanje izkušenih raziskovalcev. CIVIS3i koordinira Univerza Aix Marseille in združuje štiri univerze (Univerza Aix Marseille, Francija; Université Libre de Bruxelles, Belgija; Sapienza Universitat di Roma, Italija; Universidad Autonoma de Madrid, Španija), šest drugih univerz, ki pripadajo evropski univerzi CIVIS in 24 neakademskih partnerjev. CIVIS3i sofinancira Evropska komisija v okviru sheme MSCA COFUND in podpira inovativne raziskovalne projekte prek individualnih podoktorskih štipendij.

Štipendije CIVIS3i se podeljujejo nadarjenim posameznikom z zahtevnimi in inovativnimi raziskovalnimi projekti vrhunske kakovosti za obdobje dveh let.

K prijavi so vabljeni raziskovalci vseh narodnosti in vseh disciplin.

Pogoji za prijavo.

Rok za oddajo raziskovalnih predlogov je 27. oktober 2022.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »