Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Vabilo na spletni festival UNI.MINDS

Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani, Služba za prenos znanja in tehnologij Univerze v Mariboru in Center za razvoj in prenos znanja Univerze na Primorskem vabijo vse interesente na največji slovenski spletni festival, namenjen grajenju inovacijske skupnosti in ustvarjanju dolgoročnih partnerstev - Festival UNI.MINDS. UNI.MINDS 2022 bo industriji ponudil vpogled v tehnologije in strokovno znanje raziskovalcev Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru in Univerze na Primorskem. Da bi bolje razumeli naše skupne potrebe, pa bodo tudi raziskovalci dobili vpogled v izzive, s katerimi se sooča industrija. Vse to z namenom vzpostavitve močnih in učinkovitih partnerstev in da #inoviramoskupaj.

Festival je namenjen najbolj radovednim, inovativnim in v prihodnost usmerjenim podjetjem, raziskovalcem, študentom in odločevalcem.

Možnost prijave.

Vljudno vabljeni!

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »