Program Stanisława Ulama je namenjen priznanim in perspektivnim znanstvenikom in raziskovalcem z znanstvenim nazivom doktor (znanosti), ki jih zanima sodelovanje s poljskimi izobraževalnimi ustanovami in vključitev v njihove znanstvene dejavnosti, predvsem v raziskovalne projekte in pedagoško delo.

Program vključuje prihod in bivanje na Poljskem na povabilo poljske znanstvene ali visokošolske ustanove za postdoktorske dejavnosti, raziskave, sodelovanje na področju znanstvenih raziskav, ki jih izvajajo omenjene ustanove, sodelovanje v okviru pedagoškega dela ali kot podpora pri pripravi vlog za prestižne štipendije.

Študijski obiski v okviru programa Stanisława Ulama trajajo od 6 do 24 mesecev. Program zagotavlja upravičencem štipendijo za kritje stroškov, povezanih z njihovim bivanjem na Poljskem v višini okvirno 2400 EUR/mesec in dodatek za mobilnost.
Rok za prijavo: 15. april 2020.

Več informacij

Kontaktna oseba: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (tel.: +48 22 390 35 72).

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.