Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Program Stanisława Ulama (Poljska)

Program Stanisława Ulama je namenjen priznanim in perspektivnim znanstvenikom in raziskovalcem z znanstvenim nazivom doktor (znanosti), ki jih zanima sodelovanje s poljskimi izobraževalnimi ustanovami in vključitev v njihove znanstvene dejavnosti, predvsem v raziskovalne projekte in pedagoško delo.

Program vključuje prihod in bivanje na Poljskem na povabilo poljske znanstvene ali visokošolske ustanove za postdoktorske dejavnosti, raziskave, sodelovanje na področju znanstvenih raziskav, ki jih izvajajo omenjene ustanove, sodelovanje v okviru pedagoškega dela ali kot podpora pri pripravi vlog za prestižne štipendije.

Študijski obiski v okviru programa Stanisława Ulama trajajo od 6 do 24 mesecev. Program zagotavlja upravičencem štipendijo za kritje stroškov, povezanih z njihovim bivanjem na Poljskem v višini okvirno 2400 EUR/mesec in dodatek za mobilnost.
Rok za prijavo: 15. april 2020.

Več informacij

Kontaktna oseba: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (tel.: +48 22 390 35 72).

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »