Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Nacionalni dogodek "Raziščimo obzorje Evropa", 7. in 8. december 2020

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Vas v okviru 5. Meseca znanosti, 7. in 8. decembra 2020 vabi na spletno konferenco ob zagonu programa Obzorje Evropa - "Raziščimo Obzorje Evropa«.

Dogodek bodo z nagovori odprli Evropska komisarka za Inovacije, raziskave, kulturo, izobraževanje in mlade, ga. Mariya Gabriel, vodja predstavništva Evropske komisije v Republiki Sloveniji, g. Zoran Stančič, Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, g. Zdravko Počivalšek ter Ministrica za izobraževanje, znanost in šport, ga. Simona Kustec.

Udeležencem bodo predstavili glavne novosti in značilnosti programa Obzorje Evropa, zato program spletne konference zrcali osnovo strukturo prihajajočega programa Obzorje Evropa.

Zaradi znanih okoliščin bosta možni dve vrsti udeležbe, in sicer:
- aktivni udeleženec: udeleženke in udeleženci, ki želijo z vprašanji sodelovati v panelnih razpravah (potrebna je registracija na dogodek, ki vam omogoča, da tudi vnaprej zastavite vprašanje za posamezni panel),
- gledalec: namenjena tistim, ki želite spremljati spletno konferenco preko spletnega prenosa v živo (registracija ni potrebna, dogodek boste lahko spremljali preko spletne platforme YouTube MIZŠ).

Zaradi velikega števila tujih govork in govorcev bo celoten dogodek potekal v angleškem jeziku.  

Program dogodka

Več informacij o dogodku.

Vabljeni!

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »