Vljudno vabljeni na delavnico ERC v skupni organizaciji Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Evropskega raziskovalnega sveta (European Research Council – ERC), ki bo potekala 10. decembra 2020.

Namen delavnice je spodbuditi raziskovalce k prijavi, ponuditi prave informacije in jih seznaniti s tistimi, ki so uspešno pridobili projekt ERC (več informacij o projektih ERC). Delavnica bo zaradi tujih gostov potekala v angleškem jeziku.

Program delavnice in prijava.

Ta delavnica se navezuje na predhodno predstavitev programa Obzorja Evropa, ki bo potekala med 7. - 8. decembrom 2020. Drugi dan dogodka zjutraj (8. decembra 2020) bo Predsednik ERC predstavil vizijo in cilje tega programa.

Prijava na predstavitev Obzorja Evropa.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.