Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije pripravlja v četrtek, 4. 2. 2021 ob 10.00 uri spletni dogodek, kjer bodo predstavili rezultate evalvacije programov Po kreativni poti do znanja (PKP) in Študentski inovativni projekti za družbeno korist (ŠIPK).  

Programa, ki sta se izvajala v obdobju od 2016 do 2020, sta prinesla odlične rezultate. Nastalo je preko tisoč uspešnih in vsebinsko raznolikih projektov, v katere je bilo vključenih več kot 7500 študentov, 1500 pedagoških mentorjev in 1400 predstavnikov iz gospodarstva in družbenega okolja.

Programa povezujeta visoko šolstvo z delovnim okoljem  in na ta način študentom omogočata delo v interdisciplinarnih skupinah, kjer pridobivajo delovne izkušnje in krepijo kompetence, delodajalcem pa omogočata, da pridobijo sveže ideje mladih in nenazadnje lahko spoznajo svoj bodoči kader.

Ker si želijo, da bi bila tovrstna programa v prihodnje še boljša, bodo izvedli evalvacijo dosedanjega izvajanja pri vseh vključenih ciljnih skupinah. Vas zanima, kaj so vključeni pohvalili, kaj bi lahko izboljšali in spremenili?

Prijavite se čim prej, število mest je omejeno.

Prijava in program dogodka.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.