Veterinarska fakulteta in Biotehniška fakulteta organizirata v sodelovanju s Pisarno za prenos znanja Univerze v Ljubljani praktično delavnico Inovator.si?, na temo intelektualne lastnine in prijavljanja patentov. Namenjena je raziskovalcem in študentom s področja ved o življenju, ki so se pri svojem raziskovalnem delu že srečali z vprašanji in izzivi pravnega varstva intelektualne lastnine in iščejo praktične nasvete, kako se lotiti patentiranja ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Brezplačna delavnica bo potekala v sredo, 26. maja 2021, med 13.00 – 14.30 uro, prek spleta.

V kolikor bi želeli v okviru dogodka poglobljeno delati na svojem primeru, je potrebno izpolniti in skupaj s prijavo posredovati tudi vprašalnik.

Prijavo na delavnico je potrebno posredovati na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. najkasneje do 20. maja 2021. Povezavo do dogodka bodo prijavljeni prejeli prek e-pošte.

Vabilo na delavnico

Program dogodka

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.