Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Mreža evropskih univerz EUTOPIA poziva raziskovalce k prijavam na razpis "Young Leaders Academy"

V okviru mreže evropskih univerz EUTOPIA se je 30. 4. 2021 odprla prijava na razpis »Young Leaders Academy« (YLA), poseben program usposabljanja katerega namen je podpreti poklicni razvoj raziskovalcev z vseh partnerskih univerz mreže EUTOPIA in izmenjave med njimi.

Razpis je namenjen raziskovalcem v obdobju od 2 do 12 let po zaključku doktorata, ki so zaposleni na eni izmed partnerskih univerz zveze EUTOPIE. Člani YLA bodo imenovani za obdobje dveh let. Univerza v Ljubljani bo sprejela 3 kandidate, ki bodo svoj mandat začeli septembra 2021. Za vsakega izbranega kandidata so na voljo posebna sredstva za mobilnost v višini 5.000,00 EUR.

Člani »Young Leaders Academy« bodo sestavljali skupnost perspektivnih, neodvisnih voditeljev raziskovalcev na ravni zveze EUTOPIA, ki bodo delili in spodbujali evropske vrednote in vizijo zveze o medsebojno povezanem akademskem okolju. Preko »Young Leaders Academy« bodo dobili priložnost da:
- razvijejo svoje vodstvene sposobnosti na področju raziskovanja, s pomočjo posebnega programa usposabljanja;
- sodelujejo v interdisciplinarnih izmenjavah in mreženju, tako z drugimi člani »Young Leaders Academy« kot s širšo raziskovalno skupnostjo EUTOPIA;
- začnejo raziskovalno sodelovanje znotraj zveze EUTOPIA;
- prispevajo k razvoju učnih enot za študente, ki temeljijo na izzivih;
- delujejo kot ambasadorji zveze EUTOPIA.

Podroben opis programa

Več informacij

Način prijave: kandidati izpolnjeno in podpisano prijavnico (tukaj dodaš link na prijavnico iz priponke) (v PDF obliki) posredujete na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. skupaj z akademskim CV-jem in pismi podpore.

Rok za prijavo: 30. 6. 2021.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »