Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Program mobilnosti EUTOPIE za doktorske študentke in študente

EUTOPIA, zveza šestih evropskih univerz, je za doktorske študentke in študente pripravila program mobilnosti. Z Univerze v Ljubljani bodo izbrani trije kandidati, kandidatke.

Mobilnost bo omogočala od tri- do šesttedenski raziskovalni obisk na eni izmed partnerskih univerz EUTOPIE – CY Cergy Paris Université, Univerzi v Warwicku, Vrije Universiteit Brussel, Univerzi v Göteborgu ali Univerzi Pompeu Fabra v Barceloni. Vsaka od sodelujočih univerz bo izbranim kandidatkam, kandidatom za mobilnost dodelila sredstva v višini do 5000 EUR. Vsaka univerza bo izbrala tri kandidatke, kandidate.

Kandidatke in kandidati Univerze v Ljubljani, ki se lahko prijavijo na razpis, morajo biti v času prijave in obdobja mobilnosti vpisani na enega od doktorskih programov na Univerzi.

Rok za prijavo je 22. junij 2021, do 13. ure.

Podrobne informacije o razpisu

Če imate kakršna koli dodatna vprašanja, se obrnite na univerzitetno Službo za doktorski študij: ga. Jelena Tomažin, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (01/2418 656).

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »