EUTOPIA, zveza šestih evropskih univerz, je za doktorske študentke in študente pripravila program mobilnosti. Z Univerze v Ljubljani bodo izbrani trije kandidati, kandidatke.

Mobilnost bo omogočala od tri- do šesttedenski raziskovalni obisk na eni izmed partnerskih univerz EUTOPIE – CY Cergy Paris Université, Univerzi v Warwicku, Vrije Universiteit Brussel, Univerzi v Göteborgu ali Univerzi Pompeu Fabra v Barceloni. Vsaka od sodelujočih univerz bo izbranim kandidatkam, kandidatom za mobilnost dodelila sredstva v višini do 5000 EUR. Vsaka univerza bo izbrala tri kandidatke, kandidate.

Kandidatke in kandidati Univerze v Ljubljani, ki se lahko prijavijo na razpis, morajo biti v času prijave in obdobja mobilnosti vpisani na enega od doktorskih programov na Univerzi.

Rok za prijavo je 22. junij 2021, do 13. ure.

Podrobne informacije o razpisu

Če imate kakršna koli dodatna vprašanja, se obrnite na univerzitetno Službo za doktorski študij: ga. Jelena Tomažin, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (01/2418 656).

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.