Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Vabilo na spletni seminar: predstavitev delovanja platforme Crowdhelix

V torek, 21.9.2021, bo med 11. in 12. uro (CEST) potekal spletni seminar, na katerem bodo predstavljene vse prednosti in možnosti uporabe platforme CrowdHelix.

Platforma Crowdhelix je odprta inovacijska platforma, ki omogoča vzpostavljanje povezav med raziskovalci in inovacijskimi podjetji z namenom oblikovanja in izvajanja skupnih projektov v okviru programa Obzorje Evropa. Univerza v Ljubljani plačuje letno članarino za uporabo platforme, zato se lahko raziskovalci in raziskovalke UL registrirate brezplačno.

Možnost prijave na dogodek.

Platforma Crowdhelix

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »