Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Odprtje razpisa za podoktorske raziskovalce PASIFIC Call 2

Poljska akademija znanosti obvešča, da je bil 15. septembra 2021 odprt razpis PASIFIC Call 2. Program PASIFIC ponuja privlačne 2-letne podoktorske štipendije na 69 inštitutih Poljske akademije znanosti in Inštitutu za molekularno in celično biologijo v Varšavi. Program je namenjen znanstvenikom iz vseh raziskovalnih disciplin.

Program PASIFIC omogoča vsem štipendistom mesečno nadomestilo v višini 2.500 € neto, v primeru odhoda na Poljsko skupaj z družino pa tudi družinski dodatek. Kandidati, ki se želijo prijaviti na razpis, morajo imeti pridobljen doktorat znanosti ali imeti vsaj 4 leta enakovrednih raziskovalnih izkušenj s polnim delovnim časom. Upoštevati morajo tudi pravilo mobilnosti MSCA, v treh letih pred iztekom roka za razpis (v obdobju med 31. decembrom 2018 in 30. decembrom 2021) pa svoje glavne dejavnosti niso izvajali na Poljskem za več kot 12 mesecev.

Rok za oddajo vlog: 30. december 2021.

Dodatne informacije.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »