Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Novi ARRS projekti/programi v letu 2021

V letu 2021 se je na Zdravstveni fakulteti pričelo financiranje dveh novih večjih projektov:
- projekt znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Komisariatom za alternativne energije in atomsko energijo (CEA) Francoske republike v letih 2021-2023 Študij kolektivnih efektov v ekstrakciji tekoče-tekoče (vodja projekta: izr. prof. ddr. Klemen Bohinc);
- temeljni raziskovalni projekt Optimizacija s trombociti in zunajceličnimi vezikli avtologne krvne plazme za zdravljenje pooperativnih ran v otorinolaringologiji (vodja projekta: prof. dr. Veronika Kralj Iglič).

Na podlagi odličnih dosežkov programske skupine se z letom 2022 nadaljuje tudi financiranje obstoječega raziskovalnega programa Mehanizmi varovanja zdravja (vodja programa: prof. dr Tjaša Griessler Bulc) za prihodnje 6-letno obdobje.

Vodjem ter vsem sodelujočim raziskovalcem iskreno čestitamo za uspeh!

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »