Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Spletna anketa o porodni izkušnji

Drage mamice, pomagajte nam razumeti vašo izkušnjo poroda in počutje po njem.

Vprašanja se nanašajo na vaš porod, izkušnje, občutke in podporo pri tem pa tudi na vaše počutje sedaj in vaše doživljanje vloge matere. Vprašalnik je del mednarodne raziskave INTERSECT (International Survey of Childbirth-related Trauma, več na https://blogs.city.ac.uk/intersect/), s podatki pa bi radi dobili vpogled v dejansko stanje porodne travme in PTSM-ja v slovenskem prostoru.

Vaši odgovori so zaupni in anonimni. Vprašalnik vam bo vzel približno 15-20 min časa, lahko pa z reševanjem vmes prekinete in nadaljujete kasneje. Nahaja se tukaj: https://1ka.arnes.si/INTERSECT. Iščemo mamice, ki ste rodile v zadnjih treh letih, še posebej pa tiste, ki ste rodile v zadnjih 1,5 - 3 mesecih.

Za sodelovanje se vam iz srca zahvaljujemo:
doc. dr. Tjaša Stepišnik Perdih, Fakulteta za uporabne družbene študije ( FUDŠ)
pred. mag. Metka Skubic dipl.bab., univ. dipl. ped., Zdravstvena fakulteta UL (ZF UL)
Tina Jakše, prof. specialne pedagogike

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »