Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Tečaj risanja in modeliranja 2020

Tečaj, ki bo potekal na Zdravstveni fakulteti, je namenjen vsem kandidatom, ki se nameravajo vpisati na študij Laboratorijske zobne protetike in bi radi utrdili svoje spretnosti, potrebne za praktični izpit iz ročnih spretnosti.

Udeležijo pa se ga lahko tudi vsi, ki bi se radi naučili osnov risanja in modeliranja.

Vsebinsko gre za sklop risarskih nalog, ki je v celoti prilagojen izpitnim zahtevam, modeliranje pa obsega delo z glino - oblikovanje male plastike, tako geometrijskih kot amorfnih oblik.

Gre za intenzivni tečaj in individualno delo z vsakim kandidatom.

Orodja za risanje, obdelavo materiala ter glino dobijo udeleženci na fakulteti, prav tako vključuje kotizacija orodja za risanje in obdelavo na tečaju. 


Izobraževanje bosta vodila predavatelja, ki to tematiko tudi predavata na študijski smeri Laboratorijske zobne protetike:

1. redni profesor Dušan Kirbiš, akad. slikar ter

2. docent Dare Birsa, akad. grafik in slikar.

Oba sta predavatelja tudi na drugih fakultetah Univerze v Ljubljani, imata pa tudi izkušnje vodenja tečajev in delavnic v tujini.

Tečajnikom so ponujene vsebine, ki so tudi vsebina sprejemnih izpitov, obsega pa znanja, ki jih pričakujejo tudi druge fakultete iz področja vizualnih komunikacij (NTF, ALUO, FD, FA).

 

TERMINI IN PRIJAVA:

RISANJE:

- ob torkih od 16.00 do 19.00 ure:

2. 3. 2020, risanje,

10. 3. 2020, risanje,

17. 3. 2020, risanje,

24. 3. 2020, risanje.

- ob petkih od 16.00 do 19.00 ure:

6. 3. 2020, risanje,

13. 3. 2020, risanje,

20. 3. 2020, risanje,

27. 3. 2020, risanje.

 

MODELIRANJE:

Potekalo bo na Zdravstveni fakulteti UL 8. in 9. junija 2020 od 16. do 20. ure.

 

KOTIZACIJA:

Udeleženci lahko izbirajo med možnostmi prijave na:

- RISANJE IN MODELIRANJE - 4x 4 ure risanja + 2x 5 ur modeliranja; cena z vključenim DDV 210 EUR,

- MODELIRANJE 2x 5 ur, cena z vključenim DDV 110 EUR.

 

Število udeležencev na posameznem terminu je omejeno, zato si pridružujemo pravico, da prijave zapremo, ko bo število doseženo.

Udeleženci prejmejo po končanem tečaju potrdilo o udeležbi.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 01 300 11 65, oz. na elektronskem naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Vljudno vabljeni!

 

Nekaj utrinkov kandidatov po opravljenem tečaju:

... Vedno sem lahko vprašala, če kaj nisem znala in sem na to dobila kvaliteten odgovor.

... Všeč mi je bilo sproščeno vzdušje med potekom tečaja ter profesorjeve zelo nazorne ter preproste razlage.
Všeč mi je bilo tudi to, da se je profesor posvečal vsakemu posebej in brez zadržkov opozarjal na naše napake, ki smo jih le tako lahko odpravili.

... Predavanje je bilo nazorno, natančno, zelo poučno, praktično delo je bilo sproščeno, predavatelj se je posvetil vsakemu posebej.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »