Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Laboratorijska protetika 2020

Dne 31. januarja in 1. februarja 2020 smo izvedli 4. bienalni strokovno - izobraževalni seminar z mednarodno udeležbo LABORATORIJSKA PROTETIKA  2020.


To je bil je največji dogodek za strokovno javnost s področja laboratorijske zobne protetike na slovenskih tleh. Tokratni je bil še posebej slavnosten, saj v letu 2020 obeležujemo 10- letnico študijskega programa Laboratorijska zobna protetika na Zdravstveni fakulteti UL in 20- letnico Združenja laboratorijske zobne protetike Slovenije.

Uspelo nam je sestaviti zanimiv, raznovrsten in kvaliteten program z 20 različnimi nastopi domačih in tujih predavateljev.

Na seminarju so bile predstavljene najnovejše tehnike in smernice laboratorijske zobne protetike.

PROGRAM 

Ob tej priložnosti je udeležence nagovoril tudi predsednik Evropskega združenja lastnikov zobnih laboratorijev in neodvisnih zobnih tehnikov (Fédération Européenne des Patrons Prothésistes Dentaires - FEPPD), gospod Laurent Munerot.

Prisotni so bili številni razstavljavci.

Za zabavo udeležencev je z monokomedijo poskrbel gospod Tilen Artač.

Ob koncu prireditve smo med udeleženci izvedli krajšo anketo, med anketirance pa smo z žrebom razdelili lepe nagrade.


Foto utrinki s 4. bienalnega seminarja 2020: 

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »