Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Podporna skupina za zaposlene v zdravstvu

Zdravstveni delavci so v zadnjih mesecih izpostavljeni situacijam, ko v službi kolektivnih potreb premikajo meje osebnega prizadevanja in dosegajo velike sistemske zmage.
Hkrati se na osebni ravni soočajo z veliko odgovornostjo in napornim delovnim tempom.

Osebno ravnotežje v službi in doma se lahko poruši - in znova je potrebno razmisliti o mejah, virih moči ter osmisliti možno in ne-možno.

Aktualni družbeni trenutek, ki ga mnogi doživljajo kot prelomnico med tem, "kar je bilo prej" in kar bo "potem", je primeren, da ujamejo veter v razpeta jadra in ponovno naravnajo smer, v katero želite.

Zato jih vabimo, da se udeležijo podporne skupine za zdravstvene delavce.

Skupina je zamišljena kot praktično srečanje, z delom na konkretnih primerih iz prakse, v katerih se krepi osebna proaktivna drža z namenom opolnomočenja posameznikov in cele skupine.

Dialog bo vodila Natalija Vrhunc, profesionalna moderatorka, vaditeljica in podpredsednica Društva moderatorjev Slovenije. Glede na osvojene moderatorske kompetence obvladuje širok razpon moderatorskih metodologij in tehnik, vključno z inovativnimi metodami iskanja rešitev. Usposobljena je za vodenje dialoške komunikacije, ki temelji na globokem spoštovanju posameznika in njegove vloge v skupini ter omogoča naslavljanje globljih / subtilnih konfliktov ter doseganje soglasja.

Natalija Vrhunc 002

TERMIN IN NAČIN IZVEDBE
Srečanje bo potekalo v sredo, 2. 9. 2020 od 16. do 18. ure na Zdravstveni fakulteti UL.
V kolikor tega zdravstvene razmere takrat ne bodo dopuščale, bo izvedba potekala preko spletnega okolja ZOOM od 18. do 20. ure.

PRIJAVA
Obvezne so elektronske prijave.

KOTIZACIJA
Cena udeležbe na posamezni skupini znaša 20,00 EUR z DDV.

Vljudno vabljeni!

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »