Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Sodelovanje študentk DT na 15. kampu sedečega smučanja

Na 15. kampu sedečega smučanja v organizaciji Zveze Paraplegikov Slovenije smo obeležili tudi 60 let izobraževanja delovnih terapevtov v Sloveniji.

Udeležba na kampu omogoča doseganje kompetenc predmeta Delovna terapija na področju prostega časa, predvsem v izkušnji omogočanja izvajanja dejavnosti, prilagajanja in vključevanja. Prinaša doživetje zanosa. In tisto, kar je največ: izkušnjo vrednosti dejavnosti/okupacije.

V 15 letih se je kampa sedečega smučanja udeležilo najmanj 90 študentov delovne terapije in še vedno se na koncu iz leta v leto ponavlja isti stavek: "Profesorica, bi lahko prišel/prišla tudi naslednje leto?".

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »