Za vpis na študijski program Laboratorijska zobna protetika 1. stopnje, je potrebno opraviti praktični izpit iz ročnih spretnosti, ki je sestavljen iz treh delov, in sicer risanja, modelacije z različnimi materiali in oblikovanja z različnimi materiali.

Obveščamo vas, da bo skladno z Razpisom za vpis v prvi letnik dodiplomskih in enovitih magistrskih študijskih programov v študijskem letu 2020/2021, praktični izpit iz ročnih spretnosti potekal v torek, 30. junija 2020 od 7.30 ure dalje (do predvidoma 20. ure) na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani, Zdravstvena pot 5.

Zaradi sprejetih ukrepov COVID–19 oziroma izjemnih razmer, v času od 9. 3. do 1. 6. 2020, se je spremenil datum zaključitve prijavnega roka za vpis v prvi letnik dodiplomskih in enovitih magistrskih študijskih programov do 9. 6. 2020. V skladu s podaljšanim rokom bomo podatke prijav in kandidatov prejeli predvidoma 17. 6. 2020. Vsi kandidati boste takoj naslednji dan, na svoj elektronski naslov, prejeli vabilo na praktični izpit.

Nekaj dodatnih informacij:

Na dan praktičnega izpita iz ročnih spretnosti s seboj prinesite:
- osebno izkaznico ali drug identifikacijski dokument,
- fotokopijo dokazila o plačilu stroškov praktičnega izpita iz ročnih spretnosti v višini 63,90 EUR. Podatke o nakazilu, boste prejeli skupaj z vabilom na vpis.
- tehnični svinčnik,
- radirka (mehka),
- geotrikotnik.

Ostalo orodje, ki ga boste potrebovali, boste dobili na samem izpitu. Lastnega orodja na izpitu ni dovoljeno uporabljati.

Zaradi razporejanja kandidatov in naročanja materiala vas bomo prosili, da se boste držali roka plačila do vključno 23. 6. 2020.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.