Za vpis na študijski program Laboratorijska zobna protetika 1. stopnje, je potrebno opraviti praktični izpit iz ročnih spretnosti, ki je sestavljen iz treh delov, in sicer risanja, modelacije z različnimi materiali in oblikovanja z različnimi materiali.

Obveščamo vas, da bo skladno z Razpisom za vpis v prvi letnik dodiplomskih in enovitih magistrskih študijskih programov v študijskem letu 2021/2022, praktični izpit iz ročnih spretnosti potekal v torek, 29. junija 2021 od 7.30 ure dalje (do predvidoma 20. ure) na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani, Zdravstvena pot 5.

Nekaj dodatnih informacij:

Na dan praktičnega izpita iz ročnih spretnosti s seboj prinesite:
- osebno izkaznico ali drug identifikacijski dokument,
- fotokopijo dokazila o plačilu stroškov praktičnega izpita iz ročnih spretnosti v višini 64,90 EUR. Podatke o nakazilu, boste prejeli skupaj z vabilom na vpis.
- tehnični svinčnik,
- radirka (mehka),
- geotrikotnik.

Ostalo orodje, ki ga boste potrebovali, boste dobili na samem izpitu. Lastnega orodja na izpitu ni dovoljeno uporabljati.

Zaradi razporejanja kandidatov in naročanja materiala vas bomo prosili, da se boste držali roka plačila do vključno 23. 6. 2021.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.