Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Srečanje članov projekta GivingCare v Krakowu

mancaobjava

Med 20. in 22. junijem 2022 je v Krakowu na Poljskem potekalo tretje srečanje članov projekta GivingCare (Erasmus+), ki pa je bilo prvo srečanje v živo.

Iz Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani v projektu sodelujejo štirje visokošolski učitelji in sicer iz Oddelka za delovno terapijo pred. Špela Mihevc in dr. Katarina Galof ter iz Oddelka za zdravstveno nego Dr (Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske) Ljubiša Pađen in dr. Manca Pajnič (vodja skupine). Vodja in prijavitelj projekta je Escola Superiro Saude Satna Maria (Portugalska), partnerji pa poleg Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani še Jagiellonian University Medical College (Poljska), Universidade da Coruna (Španija), EuroCarers (Belgija) ter FilmesdaMente (Portugalska).

Glavni cilj projekta GivingCare, Empowering caregivers je priprava vsebin za laične negovalce, osebne asistente ter zdravstvene delavce, ki bodo prispevale k izboljšanju znanja ter opolnomočenju negovalcev.

Več informacij o projektu si lahko preberete na uradni spletni strani.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »