Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Dan Zdravstvene fakultete 2023

V sredo, 24. maja 2023, smo na prireditvi ob Dnevu Zdravstvene fakultete podelili priznanja Zdravstvene fakultete najbolj zaslužnim sodelavcem. Priznanja so prejeli tudi študenti za uspeh pri študiju in za vidne dosežke pri obštudijskih dejavnostih v preteklem študijskem letu.

Po uvodnem pozdravu sta obiskovalce nagovorila dekan Zdravstvene fakultete UL, izr. prof. dr. Andrej Starc ter strokovna direktorica Zdravstvenega doma LJubljana, ga. Tea Stegne Ignjatovič.

Sledila je podelitev Priznanj Zdravstvene fakultete najboljšim študentom za uspeh pri študiju v študijskem letu 2021/2022 ter študentom za vidne dosežke pri obštudijski dejavnosti v študijskem letu 2021/2022. 

G. dekan se je v nadaljevanju za dolgoletno sodelovanje zahvalil bivšim sodelavkam, ki so se upokojile v letu 2022.

Sledilo je podeljevanje Priznanj Zdravstvene fakultete, in sicer zaposlenim, posameznikom ter institucijam, ki so bili v preteklem letu pomemben del v mozaiku uspehov Zdravstvene fakultete.
Priznanja so prejeli:
- priznanje ZF za izjemne dosežke na izobraževalnem področju – pred. Martina Bizjak,
- priznanje ZF za izjemne dosežke pri raziskovalnem delu – prof. dr. Borut Poljšak,
- priznanje ZF za izjemne dosežke pri strokovnem delu – Jasmina Garvanović, Anica Glavan, Alenka Kikelj, Ema Rebernik, Urška Tomažin Goričar,
- priznanje ZF za izjemne dosežke pri strokovnem delu – asist. Monika Pavlović,
- priznanje ZF za odlično medinstitucionalno sodelovanje - prof. dr. Vladislav Rajkovič.

Dogodek smo zaključili s prijetnim klepetom in druženjem ob izvrstni pogostitvi.

Celotna fotogalerija.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »