Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Arhiv obvestil - splošno

Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije je objavilo Javni razpis za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, Puhovo nagrado, Puhovo priznanje in priznanje ambasador oziroma ambasadorka znanosti Republike Slovenije v letu 2024.

Rok za oddajo prijav je 10.5.2024 do 23.59.

Podrobne informacije so na voljo na spletni strani Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije na povezavi.

Izbira poklica spada med najpomembnejše odločitve v posameznikovem življenju. Izbira študija se prične iz osebnostnih lastnosti in sposobnosti, nadaljuje pa z informacijami o študijskih programih. 

Pripravili smo predstavitve sedmih visokošolskih strokovnih in enega univerzitetnega študijskega programa, ki potekajo na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani. Pedagoški proces se odvija na fakulteti, praktično usposabljanje pa tudi na drugih lokacijah po Sloveniji.

Preberite več ...

Zdravstvena fakulteta se bo v sklopu Univerze v Ljubljani predstavila na sejmu izobraževanja in poklicev Informativa 2024.

V petek, 19. januarja in soboto, 20. januarja 2024, bodo med 9. in 18. uro na Gospodarskem razstavišču dijaki in študenti imeli priložnost na enem mestu izvedeti vse o naših študijskih programih.

Preberite več ...

Obveščamo vas, da imamo s 1.1.2024, na Zdravstveni fakulteti novo vodstvo za mandatno obdobje 2024 - 2027 in sicer:

- doc. dr. Martina Oder, dekanja,
- doc. dr. Andrej Ovca, prodekan za študijske zadeve,
- doc. dr. Gregor Gomišček, prodekan za raziskovalno delo,
- izr. prof. dr. Andrej Starc, prodekan za kakovost.

Tajnik ostaja Mojca Lesjak Dolar.

Obveščamo vas, da bo Zdravstvena fakulteta:

- v petek, 22.12.2023 odprta do 18. ure,
- od 27. do vključno 29.12.2023 bo fakulteta zaprta.

V četrtek, 21.12. in v petek, 22.12., v Službi za študijske zadeve, v Vložišču in Knjižnici ne bo uradnih ur.

 

December je čas, ko je zrak prežet s čarobnim prazičnim duhom, tudi tistim, ki sega dlje kot le okraševanje in praznovanje. Je čas, ko pravo bistvo obdarovanja najbolj zasije, še posebej za otroke, ki ne morejo izkusiti veselje prejemanja daril v prazničnem času.

Preberite več ...

Fitnes zveza Slovenije vabi vse študente Zdravstvene fakultete na 21. kongres zdravega življenjskega sloga, ki bo potekal 25. in 26. 11. 2023  v Hotelu Thermana park Laško.

Študentje ZF imate možnost ob spletni prijavi s kodo studentzf prejeti 50 % popust na organizirane vadbe, predavanja in delavnice.

Obrazec za prijavo in urnik kongresa najdete na povezavi: https://fitnes-zveza.si/mednarodni-kongres-fitnes-zveze-slovenije-2022/

Vabljeni!

Vljudno vabljeni na dan Varne in raznolike UL. Dogodek za zaposlene, ki bo potekal 8. novembra med 9.00 in 17.00 na Rektoratu UL v Zbornični dvorani in prek spleta, je eden od številnih dogodkov Zveze EUTOPIA, ki mesec november posveča temam raznolikosti in vključevanja.

Preberite več ...

V četrtek, 30. novembra 2023, bo na Zdravstveni fakulteti potekala Slavnostna podelitev diplomskih listin in študentskih Prešernovih nagrad.

Diplomske listine bodo prejeli diplomanti 2. stopnje, ki so diplomirali v času od 1.10.2022 do vključno 30.9.2023, Prešernove nagrade pa diplomanti za najboljša diplomska in magistrska dela v študijskem letu 2022/2023.

Preberite več ...

Obveščamo vas, da bo fakulteta v ponedeljek, 30.10.2023 odprta od 6.30 do 16. ure.

Uradnih ur v Službi za študijske zadeve, v Knjižnici in v Vložišču ta dan ne bo.

 

V organizaciji Mednarodnega zdravstvenega foruma ZF  bo v torek, 22. 8. 2023, ob 10.00 uri, v predavalnici P18, potekalo predavanje, na katerem bosta gostujoča predavatelja predstavila temi: Phase separation and electric field responses of anionic lipid membranes: a coarse-grained molecular dynamics study ter Effect of charged lipids on the dynamics of water molecules and ions by molecular simulations.

Preberite več ...

Drage študentke in študenti Zdravstvene fakultete.

V preteklih dneh se Slovenija sooča s poplavami, kakršnih v zgodovini ne pomnimo. Neustavljiva voda je uničila številne domove, gospodarske objekte ter poškodovala šole, vrtce in zdravstvene domove. Poplave navkljub zmanjšanemu deževju še vedno vztrajajo. Nekaterim poti do doma ali do službe ostajajo onemogočene. Posledice čutijo tudi v domovih starejših občanov, kjer zaradih hudih kadrovskih stisk pozivajo na pomoč študente in dijake zdravstvenih smeri za kratkotrajno delo v DSO-jih po različnih delih Slovenije.

Preberite več ...

Obveščamo vas, da bo Zdravstvena fakulteta v mesecu avgustu odprta po naslednjem urniku:

1.8. - 18.8.2023 - od 6.30 do 16. ure; izjema: 14.8. in 15.8. 2023 – zaprto,
21.8 - 31.8.2023 - od 6.30 do 18.ure; izjema: 24.8. in 29.8. - od 6.30 do 20.30 ure.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »