Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Arhiv obvestil - splošno

Obveščamo vas, da bo poletni odpiralni čas Zdravstvene fakultete naslednji:

do 12.7.2024 - od 6.30 do 20.30 ure,
15.7. - 9.8.2024 - od 6.30 do 16. ure,
12.8. - 30.8.2024 - od 6.30 do 18. ure; izjema 15. in 16.8. zaprto,
od 2.9.2024 dalje - 6.30 do 20.30 ure.

Uradne ure Službe za študijske zadeve in Vložišča: od ponedeljka do četrtka, od 12. do 14. ure.

Knjižnica: v času od 29.7. do 16.8.2024 ne bo uradnih ur.

Objavljen je Razpis za vpis v magistrske študijske programe v študijskem letu 2024/2025. 

Zdravstvena fakulteta Univerze v Ljubljani ima razpisana mesta na naslednjih študijskih programih:

Fizioterapija - 17 mest (redni študij),
Radiološka tehnologija - 30 mest  (redni študij),
Sanitarno inženirstvo - 20 mest (redni študij),
Zdravstvena nega - 20 mest (redni študij) in 10 mest (izredni študij).

Informativni dan za magistrske študijske programe Zdravstvene fakultete bo 5. junija 2024 ob 15.30 uri.

Preberite več ...

1.10.2023 se je pričel izvajati nov mednarodni Erasmus+ projekt ClinicalModelling – Video-modeling approach to the initial and continous professional development of surgeries teams v katerem je Univerza v Ljubljani, Zdravstvena fakulteta eden izmed partnerjev projekta. Idejni vodja ter prijavitelj je Escola Superior de Saude de Santa Maria (PT), partnerji pa poleg UL ZF še Surgeonmate (PT), INOVA+ - Innovation services, SA (PT), Splošna bolnišnica Novo mesto (SI), Uniwersytet Jagiellonski (PL), Universidad de Santiago de Compostela (ES), Hospital de Santa Maria Porto (PT), IDIS – Instituto de Investigacon Sanitaria Santiago de Compostela (ES) ter Servizo Galego de Saude (ES).

Preberite več ...

V četrtek, 30. maja 2024, bomo na prireditvi ob Dnevu Zdravstvene fakultete obeležili 70-letnico našega delovanja.

Na kratko se bomo sprehodili skozi našo zgodovino in omenili vse pomembne mejnike.

Ob tej priložnosti bomo podelili priznanja Zdravstvene fakultete najbolj zaslužnim sodelavcem. Priznanja bodo prejeli tudi študenti za uspeh pri študiju in za vidne dosežke pri obštudijskih dejavnostih v preteklem študijskem letu.

V zadnjem času smo zaznali več primerov snemanja pedagoškega procesa s strani študentov in študentk, zato vas obveščamo, da na UL ZF velja prepoved snemanja pedagoškega procesa, razen če je izvajalec podal svojo izrecno privolitev. Nedovoljeno snemanje predstavlja kršitev Pravilnika o disciplinski odgovornosti študentov Univerze v Ljubljani ter ste zanj lahko tudi kazensko in odškodninsko odgovorni. Več si lahko preberete v Sklepu o prepovedi snemanja pedagoškega procesa, ki je objavljen na tej povezavi.

Objavljen je Javni razpis za podelitev nagrade dr. Uroša Seljaka za leto 2024. Nagrada je namenjena spodbujanju in podpiranju znanstvenih objav študentk, študentov na študijskih programih prve in druge stopnje v Republiki Sloveniji ter spodbujanju mentoriranja študentk, študentov.

Preberite več ...

Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije je objavilo Javni razpis za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, Puhovo nagrado, Puhovo priznanje in priznanje ambasador oziroma ambasadorka znanosti Republike Slovenije v letu 2024.

Rok za oddajo prijav je 10.5.2024 do 23.59.

Podrobne informacije so na voljo na spletni strani Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije na povezavi.

Izbira poklica spada med najpomembnejše odločitve v posameznikovem življenju. Izbira študija se prične iz osebnostnih lastnosti in sposobnosti, nadaljuje pa z informacijami o študijskih programih. 

Pripravili smo predstavitve sedmih visokošolskih strokovnih in enega univerzitetnega študijskega programa, ki potekajo na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani. Pedagoški proces se odvija na fakulteti, praktično usposabljanje pa tudi na drugih lokacijah po Sloveniji.

Preberite več ...

Zdravstvena fakulteta se bo v sklopu Univerze v Ljubljani predstavila na sejmu izobraževanja in poklicev Informativa 2024.

V petek, 19. januarja in soboto, 20. januarja 2024, bodo med 9. in 18. uro na Gospodarskem razstavišču dijaki in študenti imeli priložnost na enem mestu izvedeti vse o naših študijskih programih.

Preberite več ...

Obveščamo vas, da imamo s 1.1.2024, na Zdravstveni fakulteti novo vodstvo za mandatno obdobje 2024 - 2027 in sicer:

- doc. dr. Martina Oder, dekanja,
- doc. dr. Andrej Ovca, prodekan za študijske zadeve,
- doc. dr. Gregor Gomišček, prodekan za raziskovalno delo,
- izr. prof. dr. Andrej Starc, prodekan za kakovost.

Tajnik ostaja Mojca Lesjak Dolar.

Obveščamo vas, da bo Zdravstvena fakulteta:

- v petek, 22.12.2023 odprta do 18. ure,
- od 27. do vključno 29.12.2023 bo fakulteta zaprta.

V četrtek, 21.12. in v petek, 22.12., v Službi za študijske zadeve, v Vložišču in Knjižnici ne bo uradnih ur.

 

December je čas, ko je zrak prežet s čarobnim prazičnim duhom, tudi tistim, ki sega dlje kot le okraševanje in praznovanje. Je čas, ko pravo bistvo obdarovanja najbolj zasije, še posebej za otroke, ki ne morejo izkusiti veselje prejemanja daril v prazničnem času.

Preberite več ...
Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »