Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Spletna delavnica "Zaščiti svoj izum"

Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani organizira praktično delavnico, ki bo potekala 24. marca ob 11. uri prek spletnega orodja ZOOM, na temo »Identifikacija in zaščita izuma«. Namenjena je raziskovalcem in študentom UL, ki so se pri svojem raziskovalnem delu že srečali z vprašanji in izzivi pravnega varstva svoje intelektualne lastnine in iščejo praktične nasvete, kako se lotiti patentiranja ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Prijave sprejemajo prek Zoom registracije do 23. marca. Povezavo do dogodka bodo prijavljeni prejeli prek e-pošte.

Delavnica bo potekala v slovenskem in angleškem jeziku. Prevod ni zagotovljen. Prav tako bo snemana in objavljena na You tube kanalu Pisarne za prenos znanja.

Za vsa vprašanja so na voljo prek e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

PROGRAM

VABILO

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »