Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Zbiranje materialnih sredstev za humanitarno odpravo v Gano

Skupina študentk različnih zdravstvenih ved, med njimi tudi študentke Zdravstvene fakultete UL, se avgusta odpravljajo na humanitarno odpravo v Gano pod okriljem skupine Fizioterapevti brez meja ter organizacije Ansung education & development in rural Ghana.

Tam bodo tri tedne pomagale v lokalnem zdravstvenem centru in na terenu na področju naselja Larabanga, na skrajnem severu države, ki spada med najbolj revna področja v državi in kjer si številni prebivalci ne morejo privoščiti fizioterapije ter drugih zdravstvenih storitev.

Ker želijo prebivalcem pomagati v čim večji meri, zbirajo materialna sredstva v obliki:
- sanitetnega materiala (pretekle prve pomoči, razkužila, rokavice, povoji,..),
- rabljenih ortopedskih pripomočkov ter
- ostalih pripomočkov (joga žoge, mehke podlage, blazine, masažne mize, pripomočki za vadbo,..).
Vse našteto namreč prebivalci severa Gane močno potrebujejo za boljše zdravstvene pogoje ter tudi kvaliteto življenja.

Materialna sredstva lahko v mesecu juniju oddate v zato pripravljeno škatlo v avli Zdravstvene fakultete.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo na elektronskih naslovih:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vabljeni ste tudi k ogledu FB profila Fizioterapevti brez meja in spremljanju njihovih aktivnosti. 

Skupaj nam lahko uspe podati roko tistim, ki jo najbolj potrebujejo!

Že vnaprej se vam v imenu študentk najlepše zahvaljujemo za sodelovanje.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »