Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Srečanje partnerjev projekta SmartNurse

Med 5. in 9. junijem 2023 je na Zdravstveni fakulteti potekalo 5. transnacionalno srečanje partnerjev Erasmus+ projekta SmartNurse - Developing Teachers' and Nursing Students' Competencies in Digital Nursing.

Srečanja se je udeležilo 31 visokošolskih učiteljev iz Mehike (Universidad Autónoma de Aguascalientes in Universidad Autónoma de San Luis Potosí), Salvadorja (Universidad de El Salvador, Instituto Especializado de Educación Superior de Profesionales de la Salud in Universidad Gerardo Barrios), Finske (Tampere University of Applied Sciences, ki je koordinator projekta) in Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani. Udeležence je pozdravil dekan izr. prof. dr. Andrej Starc.

Na delovnem srečanju so partnerji projekta nadaljevali z usklajevalnimi aktivnostmi za razvoj metodologije SmartNurse in s posodobitvami učnih načrtov ter evalvacijo pilotnih preizkusov uporabe novih didaktičnih in digitalnih kompetenc v visokošolskem študijskem procesu. Ker se projekt konec leta zaključuje, se je na sestanku nadgrajeval načrt za zagotavljanje trajnostni projektnih rezultatov in načrt aktivnosti za diseminacijo projektnih izdelkov. V zaključni fazi projekta bo nastala e‑knjiga, ki bo lahko služila kot priročnik za posodobitev pristopov k poučevanju študentov zdravstvene nege v državah Latinske Amerike. Udeleženci so obiskali tudi sedež Univerze v Ljubljani, kjer jih je pozdravil rektor prof. dr. Gregor Majdič.

Smartnurse na ZF

 

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »