Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Poziv študentom ZF - Pomoč v DSO v času hudih poplav

Drage študentke in študenti Zdravstvene fakultete.

V preteklih dneh se Slovenija sooča s poplavami, kakršnih v zgodovini ne pomnimo. Neustavljiva voda je uničila številne domove, gospodarske objekte ter poškodovala šole, vrtce in zdravstvene domove. Poplave navkljub zmanjšanemu deževju še vedno vztrajajo. Nekaterim poti do doma ali do službe ostajajo onemogočene. Posledice čutijo tudi v domovih starejših občanov, kjer zaradih hudih kadrovskih stisk pozivajo na pomoč študente in dijake zdravstvenih smeri za kratkotrajno delo v DSO-jih po različnih delih Slovenije.

Študente Zdravstene fakultete vljudno pozivamo, da po najboljših močeh poskušajo priskočiti na pomoč ljudem v stiski ter vse, ki bi bili pripravljeni za krajši čas pomagati tudi zaposlenim v domovih za starejše občane po državi, vabimo, da izpolnijo spodnji obrazec, s katerim upravlja Ministrstvo za zdravje za potrebe kontaktiranja ter napotovanja študentov in dijakov zdravstvenih ved v DSO-je po državi.

PRIJAVA.

Za vašo pripravljenost se vam vnaprej iskreno zahvaljujemo. V primeru kakršnihkoli dodatnih informacij smo vam na voljo preko elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter na kontakt Žiga Metelko (041 364 477) - Sekcija študentov zdravstvene nege in babištva.

Študentska organizacija Zdravstvene fakultete - Pacienti
Sekcija študentov zdravstvene nege in babištva
Študentski svet Zdravstvene fakultete

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »