Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Božičkova tovarna daril

December je čas, ko je zrak prežet s čarobnim prazičnim duhom, tudi tistim, ki sega dlje kot le okraševanje in praznovanje. Je čas, ko pravo bistvo obdarovanja najbolj zasije, še posebej za otroke, ki ne morejo izkusiti veselje prejemanja daril v prazničnem času.

V teh trenutkih imajo naše geste prijaznosti in velikodušnosti moč, da njihov svet osvetlijo z upanjem in veseljem.

V sodelovanju s Humanitarnim društvom Enostavno pomagam bomo Študentska organizacija in Študentski svet naše fakultete in vsi mi del dobrodelnega projekta "Božičkova tovarna daril", ki vsako leto poskrbi, da tudi otroke iz socialno ogroženih družin na božično jutro pod smrekico čaka darilo.

Tako bomo v tednu od 11. do 15. decembra v avli fakultete zbirali darila za otroke, in sicer:
- igrače,
- knjige,
- šolske potrebščine ali material za ustvarjanje,
- sladkarije,
- izdelke za osebno nego.

V avli fakultete zraven božične smreke vas bo vse dni v tednu čakala stojnica, kamor lahko odložite darila za otroke.


V sklopu Dobrodelnega tedna Zdravstvene fakultete 2023, pa bo organiziran sedaj že tradicionalni Dobrodelni božični stand-up z Vidom Valičem, in sicer v sredo, 13. decembra 2023 ob 19.30 uri, na Zdravstveni fakulteti.

Darilo za otroke iz socialno ogroženih družin vam zagotavlja brezplačno vstopnico.

Rezervacija vstopnice (dokončna ob prevzemu vstopnice le-te na stojnicah na Zdravstveni fakulteti v ponedeljek, torek ali sredo od 09:00 do 13:00 ali pa darilo prinesete na sam stand-up):

Nekaj dni v tednu pa vas bodo ob smrečici pričakali še Božičkovi pomočniki, ki bodo poskrbeli, da boste v zameno za darilo vsak dan dobili različne priboljške.
Darila za otroke bomo po koncu Dobrodelnega tedna Zdravstvene fakultete predali Humanitarnemu društvu Enostavno pomagam.
Le-te pa bodo prostovoljci društva skupaj z gasilci in policisti osebno razdelili otrokom na dom in jim tako polepšali božično jutro.

HVALA vsem, ki vam je mar! 

Vaši Pacienti Zdravstvene fakultete in Študentski svet Zdravstvene fakultete

vidvalic

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »