Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Javni razpis štipendij za sodelovanje na tekmovanjih v tujini

Slovenske izobraževalne, raziskovalne in strokovne ustanove lahko pridobijo sredstva za štipendiranje dijakov, študentov in njihovih mentorjev na individualnih ali skupinskih tekmovanjih iz znanja ali raziskovanja v tujini.

Predmet javnega razpisa je dodelitev štipendij za sodelovanje dijakov, študentov in njihovih mentorjev na individualnih ali skupinskih tekmovanjih iz znanja ali raziskovanja v tujini, ki se začnejo med 1. 1. 2023 in 30. 9. 2024.

Rok za oddajo vlog je določen kot odprti rok in prične teči v četrtek, 1. 2. 2024, in traja do porabe sredstev, vendar najdlje do 4. 10. 2024.

Več informacij.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »