Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Razpis za vpis v magistrske študijske programe 2024/2025

Objavljen je Razpis za vpis v magistrske študijske programe v študijskem letu 2024/2025. 

Zdravstvena fakulteta Univerze v Ljubljani ima razpisana mesta na naslednjih študijskih programih:

Fizioterapija - 17 mest (redni študij),
Radiološka tehnologija - 30 mest  (redni študij),
Sanitarno inženirstvo - 20 mest (redni študij),
Zdravstvena nega - 20 mest (redni študij) in 10 mest (izredni študij).

Informativni dan za magistrske študijske programe Zdravstvene fakultete bo 5. junija 2024 ob 15.30 uri.

Kontaktni podatki:
- Fizioterapija in Sanitarno inženirstvo, 2. stopnja: Maja Kušar, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
- Radiološka tehnologija, 2. stopnja: mag. Mihaela Selak Petković, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
- Zdravstvena nega, 2. stopnja: Tanja Copek, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijavni rok za državljane Republike Slovenije in EU: do 5. septembra 2024 (študenti vpisani prvič v zadnji letnik v študijskem letu 2023/2024;to pomeni na študijskih programih: Fizioterapija, Radiološka tehnologija in Zdravstvena nega vpisani na ZF UL  3. letnik in 4. letnik na študijskem programu Sanitarno inženirstvo na ZF UL pošljejo prijave do 5. septembra in hkrati na Komisijo za magistrski študij prošnjo za možnost dopolnitve vloge – diplomirati morajo do petka 13. septembra 2024).

Prijavni rok za tujce izven EU in Slovence brez slovenskega državljanstva Republike na študijskem programu Radiološka tehnologija in Zdravstvena nega: do 1. avgusta 2024.

Rezultati in objava izbirnega postopka:  Rezultati izbirnega postopka bodo znani do 24. septembra 2024. Kandidati bodo o rezultatih obveščeni po elektronski pošti.

Vpis: Vpis bo zaključen najpozneje do 30. septembra 2024. Vpis bo potekal preko študentskega informacijskega sistema VIS na naši spletni strani.

Postopek prijave: Kandidati dostopajo do eVŠ sistema skladno z navodili, objavljenimi na povezavi.
Kandidati za vpis v razpisane študijske programe se prijavljajo preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ.

Kandidati s tujimi listinami o izobraževanju, s katerimi dokazujejo izpolnjevanje vpisnih pogojev, z isto prijavo oddajo tudi vlogo za priznavanje tujega izobraževanja za namen nadaljevanja izobraževanja .

OPOZORILO: Upoštevane in obravnavane bodo zgolj prijave/vloge za priznavanje tujega izobraževanja, ki bodo prispele pravočasno in v predpisani obliki:
Prijavo za vpis kandidati oddajo z elektronsko vlogo na spletnem portalu eVŠ bodisi s sredstvom elektronske identifikacije najmanj srednje ravni zanesljivosti (s kvalificiranim digitalnim potrdilom, smsPASS-om, e-osebno izkaznico), bodisi z AAI-računom (račun avtentikacijske in avtorizacijske infrastrukture) ali uporabniškim imenom in geslom preko sistema SI-PASS , ki deluje v okviru Državnega centra za storitve zaupanja.
Storitev SI-PASS je enotna točka za preverjanje identitete različnih uporabnikov/-ic ter elektronsko podpisovanje vlog in drugih dokumentov. SI-PASS se praviloma uporablja v okviru opravljanja posameznih elektronskih storitev.

Kot pravočasna se upošteva:
Po uspešno oddani prijavi, kandidat na e-naslov, ki ga je navedel v prijavi za vpis, prejme potrdilo o uspešno oddani prijavi. Če kandidat potrdila ne prejme, prijava ni bila uspešno oddana.
Kot pravočasna se upošteva prijava, ki je bila izpolnjena in elektronsko podpisana ter oddana v eVŠ do roka določenega z razpisom.
Kandidati so dolžni spremljati e-poštni naslov, ki so ga navedli v prijavi za vpis, ter spletni portal eVŠ, saj komunikacija in morebitno pozivanje za dopolnitev prijave za vpis lahko poteka na ta način. Kandidati morajo sami zagotoviti veljavnost v prijavi navedenega e-poštnega naslova.

Tehnična pomoč za težave z digitalnim potrdilom in elektronskim podpisovanjem:
Enotni kontaktni center državne uprave (EKC), e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., tel.: 080 2002 (med delavniki od 8. do 22. ure). Upoštevajte, da bo vaša vloga obravnavana le v času uradnih ur.

Vsebinska pomoč za vprašanja pri izpolnjevanju elektronske vloge:
Enotni kontaktni center državne uprave (EKC), e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., tel.: 080 2002 (med delavniki od 8. do 22. ure), tel. za klice iz tujine: 00386 1 478 85 90. Upoštevajte, da bo vaša vloga obravnavana le v času uradnih ur.
Študentska organizacija Slovenije,  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., tel. št.: 064 179 197 

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »