Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Informativni dan za magistrske študijske programe 2024

Informativni dan za magistrske študijske programe bo potekal 5. junija 2024 ob 15.30 uri.

Zdravstvena fakulteta Univerze v Ljubljani ima razpisana mesta na naslednjih študijskih programih:

Fizioterapija - 17 mest (redni študij) - ZOOM povezava
Radiološka tehnologija - 30 mest (redni študij) - ZOOM povezava
Sanitarno inženirstvo - 20 mest (redni študij), v živo v predavalnici 118 in prek ZOOM povezave
Zdravstvena nega - 20 mest (redni študij) in 10 mest (izredni študij) - ZOOM povezava

Razpis za vpis v magistrske študijske programe v študijskem letu 2024/2025.

Prijavni rok za državljane Republike Slovenije in EU: do 5. septembra 2024 (študenti vpisani prvič v zadnji letnik v študijskem letu 2023/2024;to pomeni na študijskih programih: Fizioterapija, Radiološka tehnologija in Zdravstvena nega vpisani na ZF UL  3. letnik in 4. letnik na študijskem programu Sanitarno inženirstvo na ZF UL pošljejo prijave do 5. septembra in hkrati na Komisijo za magistrski študij prošnjo za možnost dopolnitve vloge – diplomirati morajo do petka 13. septembra 2024).

Prijavni rok za tujce izven EU in Slovence brez slovenskega državljanstva Republike na študijskem programu Radiološka tehnologija in Zdravstvena nega: do 1. avgusta 2024.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »