Univerza v Ljubljani vabi študente in zaposlene na Veleslalomsko tekmo ob stoletnici Univerze v Ljubljani, ki jo organizirata Skupina športnih pedagogov na Univerzi v Ljubljani in Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani. Dogodek bo potekal v petek, 13. 3. 2020, v Kranjski Gori (smučišče Podles).

 

Startnina za udeležbo na dogodku znaša 15 eur, v ceno je vključena celodnevna smučarska vozovnica, brezplačen avtobusni prevoz, malica in organizacija tekmovanja. Odhod avtobusa je ob 7.00 uri s parkirišča na Dolgem mostu, za tiste, ki bi na dogodek želeli priti z lastnim prevozom, pa je zborno mesto med 8.45 – 9.30 pri blagajni RTV Žičnice Kranjska Gora, kjer boste tudi poravnali startnino.

Obvezna je prijava na dogodek, in sicer najkasneje do torka, 10. marca 2020.

Več informacij o dogodku se nahaja v priponki, obrnete se lahko tudi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 031 234 221 (Mojca Rupert).

Vabljeni.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.